Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Galerija slika doma za stare BG DOM 56

Galerija slika doma za stare BG DOM 56. Naša ustanova pruža adekvatno zbrinjavanje i negu odraslima i starima, ali ne samo to. Ona je puna ljubavi, pažnje i brižnosti koja se poklanja svakom od korisnika.

Kroz galeriju slika se može osetiti toplina doma i ljubav koja se poklanja korisnicima. Sa svakom fotografijom, videćete osmeh na licima korisnika koji su srećni jer su ovde. Takodje, putem slika  imate priliku da vidite kako se dnevne sobe uređuju za božićne praznike, kako se dešavaju rođendanske žurke sa mnogo hrane, muzike i plesa, kako obeležavamo verske praznike i druga značajna dešavanja.

Ali obratite pažnju i na radionice i radno-okupacione aktivnosti. Korisnici se ovde susreću sa mnoštvom novih i interesantnih aktivnosti. Pored tradicionalnih kulturnih događaja, organizujemo i zabavne društvene aktivnosti koje uključuju izlete i posete znamenitostima u bližem okruženju, svakako kada je lepo vreme.

BG DOM 56 poseduje impresivnu galeriju slika koja prikazuje život naših korisnika u našem domu za stare. Naša galerija slika je dokaz da se naši korisnici smeštaju u okruženju koje podstiče i pruža im priliku da uživaju u kvalitetnom životu u zlatnim godinama.

Naša galerija slika takođe pokazuje raznolikost programa i aktivnosti koje nudimo našim korisnicima kako bi održali njihovo fizičko, mentalno i emocionalno blagostanje. Naši programi obuhvataju razne aktivnosti poput vežbanja, umetničkih radionica, muzičkih večeri, posete izložbama i drugo.

Prostorije doma

Proslava povodom dana žena

Prolećna radionica

Proslava nove godine

Novogodišnja dekoracija

Novogodišnje čestitke

Proslave rođendana

Obeležavanje Svetog Save

Jesenja radionica

Zanimljiva geografija

Uskršnje praznike dočekujemo spremni sa radovima naših korisnika u dekupaž tehnici. Srećni uskršnji praznici!

Izlet na Adi Ciganliji

Uređivanje dvorišta

Uskršnja radionica

BG DOM 56 – mesto gde se nega pretvara u ljubav

Odabirom BG DOM-a 56, vaši najmiliji će imati priliku da uživaju u fizičkom, mentalnom i emocionalnom blagostanju u sigurnom, toplom i porodičnom okruženju. Naša posvećenost brizi i podršci naših korisnika je neosporiva, a naša galerija slika služi kao dokaz da naši korisnici doživljavaju sreću i zadovoljstvo tokom svog boravka kod nas.

Uz našu licencu i stručno osoblje, BG DOM 56 je jedan od najboljih izbora za smeštaj vaših najmilijih. Naša galerija slika samo je mali deo onoga što možemo ponuditi i dokazuje da je naš dom za stare mesto gde se vaši najmiliji zaista osećaju kao kod kuće.

Naš cilj je da svaki korisnik oseća da je u centru pažnje, da je voljen i da uživa u svemu što ovde radimo i organizujemo. Zato, ukoliko želite da saznate više o našoj ustanovi, posetite nas i uverite se sami u to. Srdačno vas očekujemo u domu za stare BG DOM 56!

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!