Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Novogodišnja dekoracija našeg doma za stare

Osoblje doma za starije osobe BG DOM 56 uvek se predano trudi da stvori okruženje u kojem njihovi dragi korisnici mogu potpuno uživati i osećati se izvanredno tokom svog boravka. Njihova predanost se ogleda u svakom detalju, uključujući i postavljanje predivnih novogodišnjih dekoracija. Ovaj poseban trenutak kada se dom ukrašava za novogodišnje praznike postaje prilika za zajedničko deljenje priča iz prošlosti, smeštanje dragocenih uspomena iz mladosti i prethodnih novogodišnjih slavlja. Ova srdačna interakcija podseća naše korisnike na vrednost prelepih trenutaka koje su prošli, dodatno obogativši njihovu povezanost sa našim ljubaznim osobljem.

Naša strastvena želja je da korisnici našeg doma mogu da podele dolazak nove godine s nama i da osete toplinu i radost koju pruža svečano ukrašen prostor. Svaki detalj dekoracija pažljivo je osmišljen kako bismo uneli čaroliju i vedrinu u svaki kutak doma za stare. Naše osoblje se trudi da stvori atmosferu koja podstiče osmehe i razmenu lepih priča, a posebno tokom ovih prazničnih trenutaka.

U galeriji slika koju vam predstavljamo, imate priliku da zavirite u svet raskošnih novogodišnjih dekoracija našeg doma za stare koje smo zajedno sa našim korisnicima stvorili. Ove slike zabeležile su trenutke smeha, radosti i zajedništva, te će vam pružiti uvid u jedinstvenu atmosferu koju negujemo u našem domu.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!