Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Dom za stare Voždovac

Dom za stare Voždovac BG DOM 56 je najbolji dom za starije na Voždovcu. Pružamo vrhunski smeštaj i negu za vaše najmilije.

U brzom tempu savremenog života, briga o starijim članovima porodice može biti izazovna. Srećom, BG DOM 56 se izdvaja kao najbolji dom za starije osobe na Voždovcu, pružajući izvanrednu brigu, udobnost i društveni život za vaše voljene. Ovde ćemo navesti prednosti smeštaja vaših najmilijih u BG DOM 56.  Informacijama o samom domu ćemo se potruditi da vam pomognemo da donesete odluku o najboljem mestu za smeštaj vaših najstarijih članova porodice.

Smeštaj za stare koji vam odgovara

BG DOM 56 se ponosi raznovrsnim izborom smeštajnih opcija prilagođenih potrebama svih korisnika. Naši korisnici mogu izabrati između jednokrevetnih ili višekrevetnih soba, u zavisnosti od svojih preferencija i budžeta. Svaka soba je pažljivo uređena kako bi pružila udobnost i privatnost, stvarajući osećaj topline i sigurnosti.

Pristupačne cene za smeštaj starijih

Svesni smo da je cena važan faktor pri odabiru doma za starije osobe. Zato se BG DOM 56 ponosi svojom politikom pristupačnih cena, omogućavajući visokokvalitetnu brigu i smeštaj po cenama koje su prijateljske vašem budžetu. Naš cilj je da pružimo vrhunsku negu svima bez obzira na finansijsku situaciju.

Vrhunska zdravstvena nega

Kada je u pitanju zdravstvena nega, BG DOM 56 stavlja zdravlje i dobrobit svojih korisnika na prvo mesto. Naš tim stručnih medicinskih radnika pruža 24/7 negu i podršku, obezbeđujući da svi korisnici dobiju potrebnu pažnju. Pored toga, redovni lekarski pregledi i terapije deo su našeg programa kako bi se osiguralo da su svi naši stanari zdravi i srećni.

Aktivnosti i radionice za aktivan društveni život

BG DOM 56 veruje da je društveni život ključan za srećan i ispunjen život. Zato smo razvili raznovrsni program aktivnosti i radionica koje omogućavaju našim korisnicima da se povežu, steknu nova prijateljstva i uživaju u svakodnevnim aktivnostima. Od umetničkih radionica do sportskih događaja i kulturnih izleta, uvek će se pronaći nešto što samog korisnika zanima i motiviše.

BG DOM 56 je svakako vaša prva stanica kada je u pitanju pronalaženje najboljeg doma za starije osobe na Voždovcu. Nudimo udoban smeštaj, vrhunsku zdravstvenu negu i bogat društveni život, sve po pristupačnim cenama. Vaši najmiliji zaslužuju samo najbolje, i to je ono što ćete pronaći kod nas. Obratite nam se danas i saznajte više o tome kako možemo brinuti o vašim voljenima. 

BG DOM 56 – tu smo da pružimo ljubav i negu koju zaslužuju vaši najmiliji.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!