Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

BG Dom 56

Luksuzna vila u ulici Jovana Popovića 7 predstavlja vrhunski izbor za smeštaj starih osoba. Sa svojih 750 m2 prostora, naša vila je savršeno opremljena i prilagođena različitim potrebama naših korisnika. Sa 22 smeštajne jedinice i prostorijama za zajednički boravak, dvorištem i terasama, pružamo izvanredan komfor i prostor za uživanje.

Posetite našu galeriju i otkrijte sve što naša vila ima da ponudi. Naša ponuda je jedinstvena i garantuje vrhunsko iskustvo.

Život pun radosti i zajedništva – dom za stare BG DOM 56

Uživajte u vrhunskom komforu naših soba i apartmana koji su opremljeni klima uređajima i TV-ima. To je samo deo onoga što korisnici mogu da očekuju tokom svog boravka kod nas. Uzbuđenje vas očekuje kada zakažete posetu našoj vili! Naš stručni tim će vas dočekati i lično vam predstaviti sve naše usluge i pogodnosti. Svi nedoumice i dileme koje imate biće razrešene, a mi ćemo vam olakšati donošenje odluke.

Naša mala oaza na Voždovcu pruža posebno mesto gde korisnici mogu uživati u udobnosti, luksuzu i sigurnosti. Vrhunski smeštaj, pažljivo osmišljeni prostori za zajedničko druženje, prelepo dvorište i terase pružaju idealno okruženje za opuštanje i stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Neka naša luksuzna vila u ulici Jovana Popovića 7 bude vaš dom, gde ćete dobiti najbolju moguću brigu, podršku i udobnost. Naša strast je da stvorimo ambijent u kojem ćete se osećati voljeno, poštovano i negovano.

BG DOM 56 je sinonim za izuzetnu vrhunsku brigu i negu starijih osoba

U našoj luksuznoj vili u ulici Jovana Popovića 7, pružamo ne samo vrhunski smeštaj i udobnost, već i sveobuhvatnu paletu usluga i pogodnosti. Naš tim stručnjaka pruža personalizovanu negu i podršku za svakog korisnika. Uzimamo u obzir individualne potrebe, preferencije i medicinske zahteve kako bismo osigurali da svaki korisnik dobije adekvatnu brigu i podršku.

Naša luksuzna vila u ulici Jovana Popovića 7 je mesto gde se nega, udobnost i bezbednost stapaju kako bi pružili najbolji mogući smeštaj. Sa stručnim osobljem, bogatim društvenim životom, raznovrsnim aktivnostima i personalizovanom negom, obezbeđujemo da svaki korisnik oseća ljubaznost, pažnju i sreću.

Posetite nas i doživite sve što BG DOM 56 ima da ponudi. Obećavamo da ćete biti oduševljeni našim visokim standardima, prelepim prostorom i pažnjom koju pružamo svakom korisniku. Vaše blagostanje i zadovoljstvo su naša najveća nagrada, i radujemo se što ćemo vam pružiti dom u kojem ćete se osećati voljeno, podržano i negovano.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!