Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

O domu za stare BG DOM 56

U domu za stare „BG DOM 56“ nalazi se sve ono što čini savršeno mesto za smeštaj starih osoba. Ova ustanova je posvećena pružanju najbolje moguće brige i podrške svojim korisnicima, stvarajući domaću i toplu atmosferu u kojoj se svaki stanovnik oseća voljeno i poštovano.

Ustanova za smeštaj odraslih i starih ‘BG DOM 56’ posvećena je pružanju usluga smeštaja i socijalne zaštite za sve korisnike. Kroz naše programske aktivnosti, pažljivo procenjujemo njihove potrebe kako bismo im osigurali zadovoljenje osnovnih životnih potreba, sigurno i ugodno okruženje. Naravno i podršku za razvoj i očuvanje njihovih potencijala.

Naši programi smeštaja pružaju se svim korisnicima u skladu sa njihovim specifičnim potrebama. Individualni plan usluga, koji se pravi uzimajući u obzir stepen podrške, preostale sposobnosti, interesovanja i sklonosti korisnika, omogućuje nam da pružimo personalizovanu podršku.

U okviru naših usluga, obezbeđujemo ispunjenje osnovnih egzistencijalnih potreba, kao što su ishrana, smeštaj, zdravstvena zaštita, održavanje lične higijene i čistoće prostora. Takođe, pružamo stručnu socijalnu podršku korisnicima, a takođe organizujemo kulturno-zabavne, rekreativne i radno-okupacione aktivnosti kako bismo unapredili njihovo blagostanje i kvalitet života.

Posebno se trudimo da obezbedimo pristup zelenim površinama za sve naše korisnike. Verujemo da je kontakt sa prirodom važan za njihovu dobrobit i stoga im omogućavamo mogućnost da uživaju u prirodnim prostorima koji pružaju mir, relaksaciju i osveženje.

Naša misija je da pružimo sigurno, podržavajuće i aktivno okruženje u kojem naši korisnici mogu da ostvare svoje potencijale i uživaju u ispunjenom životu.

Ustanova za smeštaj odraslih i starih BG DOM 56 predstavlja najbolji izbor za smeštaj starih osoba iz nekoliko važnih razloga.

Zajedno gradimo uspomene, naš dom za stare vaša nova kuća

Naša ustanova se ističe visokim standardima kvaliteta usluga smeštaja i socijalne zaštite. Uz pažljivo osmišljen i stručno vođen program, pružamo sveobuhvatnu podršku našim korisnicima. Naš tim posvećenih i obučenih profesionalaca, uključujući medicinsko osoblje, socijalne radnike i stručnjake iz različitih oblasti, posvećen je obezbeđivanju najbolje moguće brige i podrške za sve naše korisnike.

BG DOM 56 se ponosi prijatnim i bezbednim okruženjem koje smo stvorili. Naša ustanova je opremljena modernim i udobnim smeštajnim jedinicama, prilagođenim potrebama starih osoba. Pružamo kontinuiranu negu i podršku kako bi naši korisnici mogli da se osećaju sigurno, udobno, kao kod kuće.

Neprekidno radimo na razvoju i očuvanju potencijala naših korisnika. Kroz kulturno-zabavne, rekreativne i radno-okupacione aktivnosti, podstičemo njihovu fizičku, mentalnu i socijalnu angažovanost. Naš cilj je da svaki korisnik pronađe zadovoljstvo, smisao i ispunjenje u svakodnevnim aktivnostima.

Pored toga, BG DOM 56 je prepoznat kao lider u oblasti smeštaja starih osoba, sa izuzetnom reputacijom u zajednici. Naša ustanova je sertifikovana i pridržava se najviših standarda i propisa. Nastojimo da održavamo transparentnost, otvorenu komunikaciju i poštovanje prema našim korisnicima, njihovim porodicama i bližnjima.

Ukoliko tražite najbolje mesto za smeštaj starih osoba, BG DOM 56 je neprikosnoveni izbor. Sa našim stručnim timom, kvalitetnim uslugama, pažljivo osmišljenim programom i brižnim okruženjem, obezbeđujemo najbolju negu i podršku za sve naše korisnike. 

Vaše blagostanje i sreća su naš prioritet, jer verujemo da zaslužujete najbolje.

Nadamo se da će naša ustanova postati vaš dom, gde ćete se osećati voljeno, podržano i ispunjeno.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!