Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Kulturno - zabavne aktivnosti u domu za stare BG DOM 56

Kulturno zabavne aktivnosti u našem domu za stare su raznovrsne. Socijalni radnici u našem domu za stare su posvećeni planiranju i obogaćivanju vremena koje naši korisnici provode kod nas. Svesni smo da osim brige o fizičkom zdravlju, važno je i negovati njihovu socijalnu i emocionalnu dobrobit. Zato organizujemo raznovrsne kulturno-obrazovne manifestacije i druženja kako bismo pružili zabavu i unapredili kvalitet njihovog slobodnog vremena.

U saradnji sa korisnicima, planiramo događaje koji odražavaju njihove interese i preferencije. Obeležavamo važne datume kao što su verski praznici, proslave rođendana i godišnjice braka. Uz muziku i posebno osmišljen program, zajedno proslavljamo te svečane trenutke i stvaramo lepe uspomene.

Društvo, igre i priče: Kultura koja stvara snažne veze među nama!

Proleće je idealno vreme za izlete i uživanje u prirodi. Organizujemo izlete na obližnja prelepa mesta, gde naši korisnici mogu uživati u svežem vazduhu, šetnjama i zajedničkom druženju. Sunčani dani su takođe rezervisani za čajanke na otvorenom, gde se okupljamo uz osvežavajuće napitke, prijatne razgovore i veselu atmosferu.

Pored toga, u domu negujemo saradnju sa drugim institucijama i udruženjima građana. Pozivamo goste iz obližnjih vrtića, koji dolaze sa svojim drugarima i izvode muzičke ili pozorišne predstave specijalno za naše korisnike. Takođe, sarađujemo sa stručnim licima i organizacijama koje sprovode edukativna predavanja o raznim temama, kako bismo osnažili naše korisnike i omogućili im sticanje novih znanja i veština.

Naš cilj je da svaki trenutak proveden u domu za stare bude ispunjen radošću, smehom i zadovoljstvom. Socijalni radnici su tu da podrže naše korisnike u njihovim interesima i željama, stvarajući atmosferu prijateljstva, podrške i zajedništva. Želimo da svako druženje i kulturni događaj bude prilika za razmenu iskustava, stvaranje novih prijateljstava i očuvanje duha zajednice unutar našeg doma za stare.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!