Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Smeštaj u domu za stare

Smeštaj u domu za stare poput doma BG DOM 56 predstavlja sigurnost, toplu atmosferu i kvalitetnu negu.

Raznolikost naših smeštajnih opcija

Kada razmišljamo o smeštaju u domu za stare BG DOM 56, prva stvar koja dolazi na pamet jeste raznolikost smeštajnih opcija koje prilagođavamo individualnim potrebama naših korisnika. Bez obzira na to da li je u pitanju jednokrevetna soba za privatnost ili dvokrevetna soba za one koji žele deliti iskustva, naš dom pruža raznolike mogućnosti prilagođene svakom gostu.

Jedna od ključnih karakteristika našeg doma je topla i udobna atmosfera koja čini da se korisnici osećaju kao kod kuće. Nastojimo stvoriti okruženje koje podseća na porodičnu atmosferu, gde se briga i podrška pružaju s ljubavlju i pažnjom. Naš tim posvećenih profesionalaca radi na tome da svaki korisnik doživi osećaj pripadnosti i sigurnosti.

Medicinski tim i personalizovana nega

BG DOM 56 se ponosi svojim stručnim medicinskim timom koji je osposobljen za pružanje najvišeg nivoa nege. Svaki korisnik prolazi kroz detaljan medicinski pregled kako bismo stvorili personalizovan plan nege koji zadovoljava specifične zdravstvene potrebe. Na taj način, osiguravamo pravovremeno prepoznavanje i adekvatno lečenje svih zdravstvenih izazova.

Raznovrsne društvene aktivnosti i programi

Pored osnovne nege, naš dom nudi raznovrsne aktivnosti i programe kako bi se održao aktivan i ispunjen život naših korisnika. Uključujemo socijalne događaje, kulturne aktivnosti, terapeutske radionice i fizičke vežbe kako bismo podstakli mentalnu, emocionalnu i fizičku dobrobit naših korisnika.

Ishrana je izuzetno važan deo kvalitetnog života, posebno u starijem dobu. U našem domu, pridajemo veliku pažnju ishrani prilagođenoj specifičnim potrebama svakog pojedinca. Naši kulinarski stručnjaci pripremaju ukusne obroke uzimajući u obzir dijetetske ograničenja, čime obezbeđujemo da svaki obrok bude ne samo hranljiv već i zadovoljavajući.

Sigurnost i praćenje 24/7

Sigurnost naših korisnika je naš prioritet. Dom za stare BG DOM 56 obezbeđuje neprekidno praćenje i brzu intervenciju u slučaju bilo kakvih neplaniranih situacija. Naša bezbednosna infrastruktura osigurava mirne noći i spokojne dane za sve naše korisnike.

Smeštaj u domu za stare BG DOM 56 donosi više od samo krova nad glavom. Ovde, korisnici doživljavaju pravi dom, podršku i negu prilagođenu njihovim potrebama. Kroz raznovrsne pogodnosti i prednosti, nastojimo pružiti starijim osobama ne samo udobnost i sigurnost već i priliku za ispunjen i kvalitetan život u trećem dobu.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!