Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Ishrana u domu za stare BG DOM 56

Ishrana u domu za stare BG DOM 56 je više od same ishrane. Služba ishrane, osim što priprema zdrave obroke, odiše kreativnošću i inovativnošću u svakom zalogaju. Naši kuvari vešto kombinuju sveže namirnice, stvarajući ukusne i raznolike menije za naše korisnike.

Naša predanost iz oblasti ishrane u domu za stare ogleda se u tome što pažljivo prilagođavamo obroke individualnim potrebama korisnika. U saradnji sa nutricionistima, stvaramo jelovnike koji zadovoljavaju posebne dijetetske zahteve. Uključujući standardne, dijabetične i barene obroke. Pored toga, razumemo da neki korisnici imaju preferencije ili određene restrikcije u ishrani. Poput nekih koji ne jedu ribu ili možda poste. Svakako pružamo alternativne opcije kako bi svako mogao uživati u obrocima koji mu odgovaraju.

Naša posvećenost se ne ogleda samo u kvalitetnoj ishrani, već i u uslugama koje pružamo. Trpezarija je pažljivo uređena kako bi stvorila prijatnu atmosferu, ali takođe smo svesni da neki korisnici mogu preferirati intimniju atmosferu za obrok. Zato pružamo mogućnost serviranja obroka direktno u njihovim sobama, prilagođavajući se njihovim potrebama i željama.

Naši brižni članovi osoblja su uvek tu da pomognu onima koji imaju poteškoće u konzumiranju hrane. Bez obzira da li je potrebna pomoć pri hranjenju ili posebno pripremljena hrana za one koji imaju problema sa žvakanjem ili gutanjem. Svakako smo tu da obezbedimo da svaki obrok bude prijatan i lako dostupan.

A dok korisnici uživaju u svojim obrocima, nudimo im osvežavajuće tople napitke po njihovom izboru. Bilo da je to mirisna šoljica čaja ili aromatična šoljica kafe, svaki gutljaj donosi trenutke zadovoljstva i topline.

Naša ishrana – ključ vitalnosti u zlatnim godinama

Naša misija je da stvorimo iskustvo ishrane koje prevazilazi samo zadovoljavanje osnovnih potreba. Uz pažljivo pripremljene obroke, raznolike jelovnike i brigu o individualnim potrebama, želimo da pružimo svakom korisniku ne samo hranu, već i osećaj pripadnosti.

Naš cilj je da hrana postane više od običnog unosa nutrijenata. Želimo hrana bude izvor radosti, zadovoljstva i emocionalne povezanosti.

Naši kuvari su umetnici koji stvaraju ne samo obroke, već i vizuelne i ukusne simfonije na tanjirima. Sveže namirnice pretvaraju u prava umetnička dela. Kombinujući boje, teksture i ukuse na način koji mami sva čula. Npr. od nežno pečenog pilećeg filea sa sočnim povrćem do bogatih aromatičnih čorbica koje šire miris iz svake kašike, svaki zalogaj je izvor zadovoljstva.

Kako bismo u potpunosti oživeli jedinstveni duh kuhinje, povremeno organizujemo tematske večere koje vode korisnike na putovanje kroz različite kulture i kulinarske tradicije. Tog dana, trpezarija postaje scena na kojoj se odvija autentična predstava različitih ukusa, mirisa i muzike. Korisnici mogu istraživati egzotične začine, probati tradicionalna jela i otkriti nove omiljene ukuse.

Naša briga o ishrani – vitalnost, energija i sreća u svakom zalogaju

Uz obroke i užine koje služimo, takođe pružamo trenutke zajedništva i pažnje. Naši brižni članovi osoblja ne samo da pomažu korisnicima u ishrani, već su tu da pruže podršku, osmeh i toplu reč koja osvežava dušu. Uz svaki obrok dolazi i doza pažnje, jer verujemo da se hrana najbolje servira sa dozom ljubavi i brige.

Naša kreativnost ne poznaje granice ni u kuhinji ni van nje. Ponekad organizujemo posebne edukativne događaje, kao što su kuvanje sa korisnicima, gde se svi zajedno okupljamo kako bismo razmenili kulinarske tajne i naučili jedni od drugih. To stvara prostor za interakciju, osnažuje zajedništvo i podstiče nove veze među korisnicima i osobljem.

Ukratko, naša služba ishrane je više od obične kuhinje. To je mesto gde se hrana pretvara u umetnost, gde se ljubav i briga prenose kroz svaki zalogaj, a gde se stvaraju uspomene i veze koje traju. Ponosno pružamo ne samo hranu koja ispunjava nutricionističke standarde, već i iskustvo koje hrani dušu i osnažuje telo.

Ishrana u domu za stare ima izuzetno važnu ulogu u brizi o našim korisnicima. Pravilna ishrana može značajno uticati na njihovo zdravlje, vitalnost i opšte blagostanje. Zato pažljivo biramo sveže namirnice visokog kvaliteta i sastavljamo jelovnike koji zadovoljavaju nutritivne potrebe starijih osoba

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!