Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Radno - okupaciona terapija u domu za stare BG DOM 56

Radno okupacione aktivnosti u domu za stare BG DOM 56 donose radost i smisao.
U zavisnosti od interesovanja, afiniteta, sposobnosti i preostalih kapaciteta korisnika, strukturišemo i obogaćujemo slobodno vreme kroz raznovrsne aktivnosti, pružajući sportske, umetničke, obrazovne i zabavne sadržaje.

Naši kreativni socijalni radnici su majstori u osmišljavanju aktivnosti i radionica koje angažuju um i održavaju motoričke veštine korisnika kroz kreativnost. Evo samo nekoliko primera redovnih aktivnosti koje sprovodimo:

Kvizovi znanja: Testiranje znanja i uživanje u takmičenju sa drugim korisnicima u raznim oblastima znanja.

Tombole: Osećaj uzbuđenja i sreće dok se nadate osvajanju nagrada iz naše zabavne tombole.

Rad sa dekupaž tehnikom: Otkrijte umetnost dekupaža i kreirajte prelepe predmete, obogaćujući svoju maštovitost.

Kreativno bojenje i crtanje: Izrazite se kroz boje i oblike, oslobađajući svoju umetničku stranu u prijateljskoj atmosferi.

Pravljenje origamija na različite teme: Savijajte papir i stvarajte predivne origami kreacije, otkrivajući radost u svakom zarezu.

Zajedničko osmišljavanje i dekoracija prostora: Uključite se u proces osmišljavanja i ukrašavanja prostora, stvarajući prijatno i inspirativno okruženje za sve.

Takmičenje u društvenim igrama: Uživajte u društvu drugih korisnika dok se takmičite u omiljenim društvenim igrama, stvarajući trenutke smeha i radosti.

Slagalice: Izazovite svoje umne sposobnosti kroz sastavljanje slagalica različitih veličina i motiva.

Izrada čestitki: Izrađujte personalizovane čestitke i šaljite tople želje svojim voljenima, unoseći radost u njihove živote.

Dekoracija dvorišta i briga o biljkama: Učestvujte u uređivanju dvorišta, negujući biljke i stvarajući prelepe prostore za opuštanje i druženje na otvorenom.

Naš cilj je da obezbedimo širok spektar aktivnosti koje odgovaraju različitim interesovanjima i mogućnostima naših korisnika. Podstičemo njihovu kreativnost, održavamo vitalnost i stvaramo prilike za druženje i zajedništvo.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!