Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Nega i lična higijena u domu za stare BG DOM 56

Svakodnevno održavanje lične higijene je naša posvećena briga prema našim korisnicima. Uzimajući u obzir njihove zdravstvene i fizičke sposobnosti, pružamo pomoć u svakom koraku – od jutarnjeg oblačenja i umivanja do pripreme za počinak. Naše stručno osoblje će biti uz njih tokom dnevnih aktivnosti, pružajući podršku i olakšavajući im svakodnevne zadatke.

Kupanje je redovna usluga koju pružamo dva puta nedeljno, ali uvek smo tu da odgovorimo na potrebe i obezbedimo često kupanje ukoliko je potrebno. Korisnici aktivno učestvuju u održavanju lične higijene i higijene prostora prema njihovim sposobnostima. Održavanje zajedničkih prostorija i čistoće soba korisnika deo je naše svakodnevne rutine kako bismo stvorili prijatno i čisto okruženje za sve.

Lična higijena bez napora, nega sa zadovoljstvom 

U sklopu naše brige o udobnosti, redovno menjamo lično i posteljno rublje dva puta nedeljno. Takođe, jednom mesečno pružamo pomoć korisnicima u spremanju ormara i organizaciji ličnih stvari, kako bi imali uvek uredan prostor za svoje dragocenosti.

Lična nega obuhvata i usluge sečenja noktiju, brijanja, šišanja i sređivanja frizure, koje pružamo jednom mesečno. Naši profesionalni frizeri će se pobrinuti za dobar izgled korisnika i osećaj svežine i zadovoljstva.

Uz sve ove usluge, obezbedjena je usluga pranja i peglanja kompletnog veša korisinika. Njihova odeća će biti besprekorno čista i uredno ispeglana, kako bi se osećali udobno i negovano u svakom trenutku.

Naš cilj je da njihova lična higijena bude održavana na najvišem nivou. Pružajući im osećaj svežine, udobnosti i samopouzdanja. Uz nas, njihove porodice ne moraju brinuti o tim svakodnevnim zadacima – mi ćemo se pobrinuti za njih sa pažnjom i posvećenošću.

Sjaj iznutra i spolja – Naša briga za vašu negu i ličnu higijenu

Da ponovimo, u našem domu za stare BG DOM 56 nega i lična higijena su više od rutinske brige. One predstavljaju temelj našeg pristupa dobrobiti korisnika. Naš stručni tim posvećuje posebnu pažnju svakom detalju kako bi se obezbedila ne samo čistoća i higijena, već i osećaj udobnosti, samopoštovanja i dostojanstva. Korisnici mogu računati na sveobuhvatnu pomoć u jutarnjem oblačenju, umivanju i obavljanju dnevnih aktivnosti. Dok se kupanje prilagođava individualnim potrebama.

Njihova lična higijena je naš prioritet, uz redovno održavanje čistoće prostora i promenu garderobe.

Trudimo se da naša briga o negi i higijeni korisnika unese blistavost u svaki trenutak i pruži korisnicima osećaj svežine i zadovoljstva.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!