Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Licenca - dom za stare BG DOM 56

BG DOM 56 je licencirana ustanova koja pruža adekvatno zbrinjavanje i negu odraslih i starih lica

Dobrodošli u dom za stare BG DOM 56, mesto gde se vaše najstarije voljene osobe mogu osećati kao kod kuće. Naš dom je licencirana ustanova koja pruža adekvatno zbrinjavanje i negu odraslih i starih lica. Ovo je važna činjenica o kojoj želimo da podelimo više detalja i informacija kako bi se naši korisnici osećali bezbedno i sigurno.

Naša licenca za rad je izdata od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srbije. Ovo znači da ispunjavamo sve standarde koji su potrebni za rad u ovoj vrsti ustanova. Kao što su uslovi smještaja, ishrana, kao i nega i briga o korisnicima.

Naša licenca podrazumeva i obavezu da stalno unapređujemo kvalitet naših usluga i usavršavamo zaposlene, kako bi naši korisnici dobili najbolju moguću negu. U tu svrhu, sva naša osoblja su stručna, obrazovana i specijalizovana za negu starih i odraslih ljudi.

Svakodnevno se trudimo da pružimo najbolju moguću uslugu kako bi naši korisnici imali dobar i udoban boravak u našem domu. Naša licenca za rad naglašava našu posvećenost da se držimo visokih standarda. A to uključuje poštovanje prava i dostojanstva svih naših korisnika.

BG DOM 56

Lincenca doma za stare

Zato, ako tražite licenciranu ustanovu koja pruža najbolje moguće uslove za vaše najstarije voljene osobe, BG DOM 56 je pravo mesto za vas. Uzbudljiv i dinamičan, ali ujedno i siguran i pouzdan, mi smo tu da pružimo sve što je neophodno. Sve ono kako bi vaši voljeni boravili u prijatnoj i mirnoj atmosferi koju naš dom pruža.

Naš cilj je da se naši korisnici osete kao kod kuće. Da im pružimo sigurno i udobno okruženje gde imaju sve što je potrebno kako bi se osećali sigurno i bezbedno. BG DOM 56 je idealno mesto za one koji žele da pruže najbolju moguću negu svojim voljenima u njihovim zlatnim godinama.

Licenca – dom za stare BG DOM 56 je garancija kvaliteta naših usluga i posvećenost da pružimo najbolju moguću negu za sve naše korisnike. Kontaktirajte nas da saznate više o našim uslugama i kako možemo pomoći vašim najmilijima da se osećaju kao kod kuće. Vaši voljeni zaslužuju samo najbolje!

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!