Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Dom za stare Voždovac

Dom za negu starih predstavlja stub podrške i brige za starije osobe koje zahtevaju posebnu pažnju i negu. Baš takav je BG DOM 56. U našem domu, posvećujemo se pružanju vrhunskih usluga sa fokusom na individualne potrebe svakog korisnika.

Stručnost medicinskog tima

Naša snaga leži u stručnosti našeg medicinskog tima. Kvalifikovani i iskusni zdravstveni radnici posvećeni su osiguranju najvišeg standarda nege. Redovne edukacije i praćenje savremenih medicinskih trendova omogućavaju nam da pružimo vrhunsku zdravstvenu negu našim korisnicima.

Individualizovani planovi nege

Razumemo da svaka osoba ima jedinstvene zdravstvene potrebe. Zato pristupamo svakom korisniku s pažnjom i izrađujemo individualne planove nege. Ovaj pristup nam omogućava da adekvatno odgovorimo na specifične izazove i obezbedimo optimalnu brigu.

Ulaganje u kvalitetnu medicinsku opremu ključno je za pružanje efikasne nege. Naš dom je opremljen najsavremenijom medicinskom opremom koja nam pomaže u praćenju zdravstvenog stanja korisnika i pružanju brze medicinske intervencije u hitnim situacijama.

Aktivnosti i programi za kvalitetan život

Nudimo raznovrsne aktivnosti i programe kako bismo održali vitalnost i pozitivan duh naših korisnika. Kulturni događaji, terapeutske radionice, i fizičke vežbe integrisani su u naš svakodnevni raspored s ciljem poboljšanja mentalne, emocionalne i fizičke dobrobiti.

Bezbednost i sigurnost na prvom mestu

U našem domu za negu starih, bezbednost i sigurnost su prioritet. Obezbeđujemo 24/7 nadzor i imamo jasne procedure u hitnim situacijama. Naša bezbednosna infrastruktura pruža korisnicima i njihovim porodicama mir i sigurnost.

Dom za negu starih BG DOM 56 je više od ustanove – to je zajednica posvećena pružanju najbolje nege i podrške starijim osobama. Naša stručnost, personalizovani pristup i angažman prema kvalitetnom životu čine nas pravim izborom za one koji traže vrhunsku brigu za svoje najmilije.
Uverite se u naše posvećenje i kvalitet tako što ćete nam se pridružiti u našem domu za negu starih. Vaša bezbednost je naš prioritet, a vaše dobrobiti su naša briga.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!