Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Fizikalna terapija u domu za stare BG DOM 56

Fizikalna terapija je integralni deo našeg programa brige i unapređenja zdravlja korisnika. Svakodnevno sprovodimo raznovrsne terapeutske aktivnosti s ciljem poboljšanja opšteg fizičkog stanja i očuvanja pokretljivosti. Naš stručan terapeut posvećen je pružanju individualnog pristupa i prilagođavanju vežbi svakom korisniku.

Naša fizikalna terapija traje od 45 minuta do sat vremena i obuhvata širok spektar vežbi. One pomažu nepokretnim korisnicima da postanu samostalniji u svakodnevnim aktivnostima. Kroz redovne vežbe, održavamo i poboljšavamo njihovu fizičku pokretljivost, što rezultira boljim kvalitetom života.

Za naše pokretne i polupokretne korisnike, organizujemo svakodnevne grupne vežbe. Ove vežbe se izvode u obliku fiskulture, uključujući aktivne vežbe za različite grupe mišića uz korišćenje pomagala. Pomagala poput štapova, rastegljivih traka, obruča i lopte. Takođe, omogućavamo vežbanje uz ritmičnu muziku, što pruža dodatnu motivaciju i zabavu.

Korak po korak ka boljem zdravlju – uz podršku naše stručne fizikalne terapije

Za naše korisnike koji imaju teže poteškoće u kretanju, pružamo individualne aktivne i pasivne vežbe. Ove vežbe se izvode na nivou sprata kako bi se korisnicima omogućilo vežbanje podizanja iz kreveta, hodanje i kretanje. Naši terapeut pruža podršku i vodi korisnike kroz svaki korak rehabilitacije.

Za naše nepokretne korisnike, koristimo pasivne vežbe koje se sprovode u postelji. Ove vežbe su pažljivo prilagođene kako bi poboljšale cirkulaciju, očuvale mišićnu masu i poboljšale njihovu udobnost.

Ukoliko postoji potreba za češćim ili specifičnim individualnim aktivnostima, nudimo mogućnost dodatnih usluga koje se posebno dogovaraju. Ova usluga bi se dodatno naplaćivala prema unapred utvrđenom Cenovniku. Naša želja je da pružimo sveobuhvatnu brigu i podršku korisnicima, prilagođavajući se njihovim individualnim potrebama i ciljevima.

Dobrobit za korisnike je naš prioritet, a kroz našu fizikalnu terapiju nudimo vam sredstva i stručnost za poboljšanje fizičkog stanja i kvaliteta života svakog korisnika. Naš fizioterapeut će svakog korisnika voditi kroz individualno prilagođene terapije i vežbe, koristeći najnovije tehnike i metode.

Uz redovnu fizikalnu terapiju, nudimo i dodatne terapeutske usluge kao što su masaže i ona je stvar dogovora. Ova metoda doprinosi relaksaciji mišića, smanjenju bola i poboljšanju cirkulacije. Naš cilj je da vam pružimo sveobuhvatnu negu koja će unaprediti vaše fizičko zdravlje i blagostanje.

Fizikalna terapija za vitalnost i slobodu pokreta u zlatnim godinama

Kod nas, individualne potrebe svakog korisnika su u fokusu. Svakodnevno pratimo njihovo stanje i napredak, prilagođavajući terapije i vežbe kako bismo omogućili najbolje rezultate. Naš tim je tu da pruži podršku, motivaciju i stručno vođenje tokom celog procesa rehabilitacije.

Uz naše prilagodjene prostorije i opremu, stvaramo optimalno okruženje za terapiju i vežbanje. Naši prostori su dizajnirani tako da odgovaraju potrebama korisnika različitih fizičkih sposobnosti, pružajući sigurno i udobno okruženje za rad na njihovom fizičkom napretku.

Verujemo da ćemo za svakog korisnika uz stručnu podršku i posvećenost, ostvariti napredak i poboljšati njegovo zdravlje. 

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!