Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Prijem i smeštaj u domu za stare BG DOM 56

Prijem i smeštaj u domu za stare BG DOM 56 i sve aktivnosti oko toga su poverene socijalnom radniku.

Socijalni radnik ima ključnu ulogu u proceni potrebe za smeštajem u dom. Kao i definisanju individualnih potreba korisnika. Njegova posvećenost je usmerena ka zaštiti prava i interesa korisnika u saradnji sa njihovim srodnicima. Po prijemu korisnika, socijalni radnik preduzima mere kako bi osigurao ugodan boravak novom korisniku. Naravno, i pomogao u prilagođavanju korisnika na nove uslove smeštaja i kolektivni život. Takođe, on je tu da reši eventualne probleme koji mogu da se pojave i da olakša efikasno uklapanje korisnika u zajednicu doma.

Prilikom donošenja odluke o smeštaju, posebna pažnja se posvećuje potrebama i navikama svakog korisnika doma za smeštaj starih lica. S obzirom na to, socijalni radnik ima zadatak da poveže osobe sa sličnim potrebama. Takodje, sličnim interesovanjima i životnim stavovima, stvarajući tako prijateljsko okruženje.

Naš tim redovno prati stanje i potrebe korisnika doma, reagujući odmah na bilo kakve promene. Obezbeđujemo kontinuirano praćenje zdravstvenog stanja, pružajući adekvatnu negu i podršku korisnicima. Naš cilj je da svaki korisnik se oseća sigurno, zbrinuto i voljeno u našem domu.

Kako bismo sproveli sve potrebne administrativne procedure, molimo korisnike da pri prijemu pruže neophodnu dokumentaciju. Potrebna dokumentacija uključuje kopiju medicinske dokumentacije koja će nam pomoći da pružimo adekvatnu zdravstvenu negu, kopiju lične karte radi identifikacije, original zdravstvene knjižice kako bismo imali pristup relevantnim zdravstvenim informacijama, kao i spisak terapije prema poslednjem izveštaju lekara.

Vaše srećno mesto za zlatne godine – BG DOM 56

Naš tim je posvećen pružanju visokog nivoa kvaliteta usluga smeštaja i brige za naše korisnike. Sa pažljivim planiranjem, individualnim pristupom i kontinuiranim praćenjem, obezbeđujemo da svaki korisnik dobije adekvatnu podršku, negu i udobnost koja im je potrebna. Vaša dobrobit i zadovoljstvo su naša prioritetna briga, i radujemo se prilici da vam pružimo dom u kojem ćete se osećati kao deo naše porodice.

Neophodna dokumentacija za prijem i smeštaj:

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!