Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Domovi za stare Beograd

Domovi za stare Beograd medju kojima BG DOM 56 je najbolja opcija za vaše najmilije jer predstavlja oazu udobnosti i brige.

Kada se suočite sa izazovom pronalaženja odgovarajućeg smeštaja za svoje starije članove porodice, pravi izbor je ključan. Beograd nudi mnoge opcije, ali jedno ime se izdvaja kao simbol izvanrednih usluga i brige – BG DOM 56.

BG DOM 56: idealni dom za stare

BG DOM 56 predstavlja idealni dom za vaše najmilije. Nudi različite tipove smeštaja, prilagođene potrebama svakog korisnika. Ovde, se svaka osoba oseća kao da je deo porodice, a ne u ustanovi za starije.

Osoblje sa stručnošću i posvećenošću

U BG DOM 56, briga o starijim osobama je više od posla – to je poziv. Osoblje ove ustanove je pažljivo odabrano i obučeno kako bi pružilo najviši nivo nege i podrške. Svaki korisnik se tretira sa poštovanjem i pažnjom koju zaslužuje.

Aktivnosti i druženje

Za starije osobe, društveni život je od suštinskog značaja. BG DOM 56 organizuje raznovrsne aktivnosti koje omogućavaju korisnicima da ostanu društveno aktivni i uživaju u punom životu. Bilo da se radi o kulturnim događajima, sportskim aktivnostima ili izletima, uvek ima nečega uzbudljivog uraditi ili nekoga upoznati.

Bezbednost i zdravstvena nega

Zdravlje i bezbednost starijih osoba su od najveće važnosti. BG DOM 56 se ponosi potpunom zdravstvenom uslugom, uključujući redovne preglede, terapeutske tretmane i 24-časovnu medicinsku negu. Tim za hitne slučajeve je uvek dostupan kako bi pružio brzu i efikasnu pomoć u slučaju potrebe.

Savršena lokacija doma za stare

Položaj odnosno lokacija doma za stare igra ključnu ulogu u kvalitetu života korisnika. BG DOM 56 se nalazi u jednom od najlepših i najpristupačnijih delova Beograda, na Voždovcu. Ova idealna lokacija omogućava lak pristup svim bitnim resursima u gradu, uključujući bolnice, prodavnice i druge važne ustanove.

Pristupačne cene

Nega i smeštaj za starije osobe često dolaze sa visokim cenama, ali BG DOM 56 je izuzetak. Ovaj dom za stare nudi visokokvalitetnu brigu po pristupačnim cenama. Razumevanje da briga o najstarijima ne bi trebalo da bude luksuz, BG DOM 56 se trudi da obezbedi visok standard nege po ceni koja je dostupna većem broju porodica.

Kada je reč o domovima za stare u Beogradu, BG DOM 56 je neosporno prva opcija. Nudi raznovrsnost smeštaja, stručno osoblje, bogat društveni život, zdravstvenu zaštitu, odličnu lokaciju i pristupačne cene. Ovde, vaši najmiliji ne samo da imaju adekvatan smeštaj, već ih negujemo sa pažnjom i ljubavlju. Pozovite nas i zakažite posetu našem domu kako biste se uverili u sve ono o čemu smo gore pisali.

Očekujemo vas, dobro nam došli 🙂

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!