Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Zaposlenje u domu za stare

Pružite svoj doprinos kvalitetnoj brizi u domovima za stare

Zaposlenje u domu za stare može biti izvanredno iskustvo. U današnjem društvu u kojem populacija sve više stari, domovi za stare igraju ključnu ulogu u pružanju neophodne brige i podrške starijim osobama. Prema tome, obim posla u ovim ustanovama je sve veći, što zahteva stalnu potrebu za osobljem visokog kvaliteta. Upravo zbog toga, domovi za stare, poput BG DOM 56, nastoje organizovati timove sa visokim nivoom stručnosti kako bi se pružila najbolja moguća briga i nega korisnicima.

Radna mesta u BG DOM 56 – Prilika za stručnost i zadovoljstvo

BG DOM 56 je lider u ovoj branši, a naša vrhunska zdravstvena ustanova je otvorila konkurs za radna mesta medicinskih sestara i tehničara, negovateljica, servirka hrane, i spremačica. Ponosno ističemo da imamo visoke standarde kada je u pitanju briga o korisnicima našeg doma i zato tražimo najbolje kandidate da se pridruže našem timu. Naše radno okruženje je usmereno na inovativnost i stručnost. Podstičemo rad u timu i individualni razvoj, a radu pristupamo sa strašću i ljubavlju.

Ključne uloge u timu – vaša briga za naše korisnike

Zaposlenje u našem domu može biti izuzetno ispunjavajuće i motivisano za one koji žele raditi u prijatnom okruženju i na najvišem nivou. Medicinske sestre i tehničari, negovateljice, servirke i spremačice su ključne uloge u našem timu. Njihova pažnja, nega i briga znače sve za naše korisnike.

BG DOM 56 – Prilika za razvoj i stabilnost

Ukoliko tražite radno mesto u stimulativnom okruženju, sa mogućnošću napredovanja i stalnim usavršavanjem, BG DOM 56 je pravi izbor za Vas. Naša ustanova je opremljena savremenim tehnologijama i opremom, a naš tim je spreman da Vam pruži osposobljavanje i obuku kako biste postigli vrhunske rezultate u svom radu.

Postanite deo našeg tima: Prijavite se danas!

Da bismo omogućili prijavu za radna mesta u domu za stare BG DOM 56, kreirali smo kontakt formu na našoj stranici, koju možete popuniti brzo i lako. Nakon pregleda Vaše prijave, kontaktiraćemo Vas kako bismo razmotrili dalje korake.

Vaša odluka

Odluka o radnom mestu je veoma važna i posledice mogu dugoročno uticati na kvalitet Vašeg života. U BG DOM 56, nudimo Vam siguran posao, stalnost i prijateljski tim koji Vam pruža podršku. Naše radno okruženje je fokusirano na brigu o našim korisnicima, ali i o našim zaposlenima. Pružamo Vam mogućnost da se oprobate u izazovnim pozivima i stvarate značajne promene u životima naših korisnika.

Pitanja za razmišljanje:

– Kako razumete ulogu domova za stare u društvu i zašto smatrate da je osoblje ključno za kvalitetnu brigu o starijim osobama?

– Kako se osećate povodom ideje da postanete deo tima koji brine o starijim osobama? Šta mislite da možete doprineti njihovom kvalitetu života?

– Koje su karakteristike koje tražite u potencijalnom radnom okruženju? Kako se BG DOM 56 uklapa u te karakteristike?

– Kako biste opisali svoju motivaciju za rad sa starijim osobama? Koji su aspekti ovog posla koji Vas posebno privlače?

Ne čekajte više, postanite deo našeg tima i pružite podršku starijim osobama koje su toliko zaslužile. Prijavite se u BG DOM 56 već danas!

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!