Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Origami radionica u domu za stara lica

U okviru našeg BG DOM 56 doma za starije osobe, stvaramo čaroliju umetnosti i kreativnosti kroz posebnu origami radionicu. Ova radionica postala je omiljena među našim dragim korisnicima, jer im pruža priliku da se izraze kroz jedinstvenu veštinu preoblikovanja papira u predivne trodimenzionalne forme.

Origami je više od pukog stvaranja figura od papira. To je putovanje u svet maštovitosti, koncentracije i smirenosti. Kroz pažljivo preklapanje papira i postavljanje svakog savijanja, korisnici stvaraju prava mala remek-dela, svako sa svojom pričom i simbolikom.

Ova radionica ne samo da razvija kreativnost naših korisnika, već takođe podstiče mentalnu agilnost i koncentraciju. Svaki korak zahteva pažnju, trud i preciznost, čineći origami veštinom koja korisnicima pruža zadovoljstvo i izazov.

Uz origami radionicu, naši korisnici ne samo da stvaraju neverovatne oblike od papira, već takođe dele smeh, razgovor i radost međusobno. Ova radionica je postala prilika da se povežu sa svojim vršnjacima, razmene iskustva i provedu dragoceno vreme u druženju.

Kroz origami radionicu, svaki komad papira postaje platno za izražavanje, svaki savijeni ugao je prilika za stvaranje lepote. BG DOM 56 je ponosan na ovu jedinstvenu radionicu koja unosi svetlost, kreativnost i zajedništvo u naš dom. Neka se svaka figura koja nastane tokom ovih radionica pretvori u simbol radosti i inspiracije za naše dragocene korisnike

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!