Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Kreiranje Novogodišnje čestitke u domu za stare osobe

Neka vas očara jedinstvena kreativnost i radost naših dragocenih korisnika dok zajedno prave čarobne novogodišnje čestitke. U domu za starije osobe BG DOM 56, pravljenje čestitki postaje poseban način izražavanja ljubavi i pažnje tokom praznične sezone. Naši korisnici uživaju u svakom trenutku ovog procesa, a njihova strast i sreća su jasno vidljivi na svakoj slici.

Svaka čestitka nosi sa sobom priču o pažljivo izabranim bojama, sjajnim šljokicama i pažljivo napisanim porukama. Dok stvaraju ove male umetničke kreacije, naši korisnici se potpuno posvećuju svakom detalju, s osmehom na licu koji osvetljava prostoriju. Njihove ruke vešto rade, a oči blistaju od radosti dok svaka čestitka dobija svoj jedinstveni izgled.

U galeriji slika koju vam predstavljamo, imate priliku zaviriti u svet maštovitosti i inspiracije koji su naši korisnici doneli stvarajući ove predivne čestitke. Slike prikazuju ne samo gotove umetničke radove, već i dragocene trenutke usredsređenosti i smeha tokom samog procesa izrade. Oči koje se smeše, pažljivo postavljeni ukrasi i sreća koja se ogleda na licima svakog pojedinca – sve su to znakovi dubokog zadovoljstva koje pronalaze u stvaranju.

Pridružite nam se u ovoj emotivnoj i kreativnoj avanturi kroz našu galeriju slika. Ove slike svedoče o magičnom spoju ljubavi, maštovitosti i prazničnog duha. Pozivamo vas da zajedno sa nama proslavite ove posebne trenutke i da se inspirišete snagom koju donosi umetnost stvaranja sa srcem.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!