Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Uređivanje dvorišta doma za stare BG DOM 56

U srcu našeg BG DOM 56 doma za starije osobe, dvorište postaje čarobni kutak gde se stvaraju uspomene, inspiracija i zajedništvo. Uredjenje dvorišta nije samo običan zadatak – to je prilika da naši voljeni korisnici aktivno učestvuju u stvaranju lepote i da se osećaju izuzetno korisnim i zadovoljnim.

Svestrana potreba za aktivnošću i doprinosom je duboko usađena u prirodu svake osobe, a naročito u starijem dobu. Kroz uređenje dvorišta, naši korisnici pronalaze svrhu i radost, stvarajući osećaj postignuća i doprinosa svom okruženju. Njihove vešte ruke oblikuju cvetne aranžmane, postavljaju staze i brinu o baštama, stvarajući idiličnu atmosferu koja podstiče pozitivne emocije.

Ovaj vid rada postaje više od fizičkog napora – to je način izražavanja, umetnosti i zajedništva. Naši korisnici dele priče, smeh i znanje dok zajedno oblikuju prostor oko sebe. Osećaj ponosa i pripadnosti postaje vidljiv na njihovim licima dok hodaju kroz uređeno dvorište, znajući da su svojim doprinosom stvorili oazu lepote i mira.

Kroz ovu vrstu aktivnosti, naši korisnici osećaju se vrednim i potrebnim. Uredićemo dvorište ne samo da bi stvorili estetski ugodno mesto, već i da bismo podržali duhovnu i emocionalnu dobrobit naših korisnika. BG DOM 56 sa ponosom podržava ovu praksu, jer verujemo da svaka saksija, svaki cvet i svaka staza koju postavimo postaju deo veće priče o ljubavi, pažnji i brizi za naše voljene korisnike.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!