Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Zanimljiva geografija u dom za stare kao idealan način za očuvanje mentalne oštrine i agilnosti naših korisnika

U srcu našeg BG DOM 56 doma za starije osobe, radost i smeh se stapaju uz igru zvanu „Zanimljiva geografija“. Ova jedinstvena igra postala je omiljeni način naših dragih korisnika da se zabave i istovremeno budu mentalno aktivni.

Kroz igru „Zanimljiva geografija“, naši korisnici putuju kroz svet iz udobnosti našeg doma. Njihova maštovita putovanja vode ih kroz različite kontinente, gradove i zemlje, a svako pitanje izaziva uzbuđenje i znatiželju. Njihova sposobnost da se sete imena glavnih gradova, reka i planina postaje prava igra uma, što doprinosi očuvanju mentalne oštrine i agilnosti.

Igra „Zanimljiva geografija“ je mnogo više od samo zabave; ona je prilika da se korisnici druže, razgovaraju i smeju se dok dele svoje znanje i iskustvo. Kroz ovu igru, stvaraju se nove uspomene i veze, a osmeh koji se pojavljuje na njihovim licima dok zajedno razmišljaju i razgovaraju je neprocenjiv.

U BG DOM 56 znamo koliko je važno da naši korisnici ostanu aktivni, kako fizički tako i umno. Igra „Zanimljiva geografija“ postala je sjajan način da se postigne upravo to – korisnici se zabavljaju, uče i razvijaju svoje mentalne veštine, dok istovremeno grade trajne veze sa svojim vršnjacima.

Svedoci smo kako se ova igra pretvara u pravo veselje i kako njen uticaj daleko prevazilazi prostoriju u kojoj se igra. Neka se radost i umno osveženje koje donosi „Zanimljiva geografija“ šire dalje, unoseći svetlost i život u svaki trenutak naših dragih korisnika.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!