Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Uskršnje praznike dočekujemo spremni sa radovima naših korisnika u dekupaž tehnici. Srećni uskršnji praznici!

U srcu našeg BG DOM 56 doma za starije osobe, Uskršnji duh donosi svetlinu i radost. Ove godine, dočekujemo ovo posebno vreme sa uzbuđenjem jer su naši dragi korisnici učestvovali u kreativnim radionicama farbanja jaja, preplavljujući naš dom veseljem i šarenolikošću.

Kroz vešte ruke i maštovite umove naših korisnika, obična jaja su postala prava mala remek-dela. Svako jaje nosi sa sobom pažljivo odabrane boje i dezen, izražavajući radost i život Uskrsa na jedinstven način.

Ova šarenila jaja krase naše prostorije, unoseći praznični duh u svaki kutak našeg doma. Svaka jaja svedoče o trudu, strpljenju i ljubavi koju su naši korisnici uložili kako bi uneli radost i proslavili ovu posebnu sezonu.

Dok se bliži Uskrs, ponosno želimo da podelimo sa svima vama radost koju su naši korisnici uneli u naš dom kroz radionice farbanja jaja. BG DOM 56 je spreman da dočeka ove praznike sa osmehom i uzbuđenjem, znajući da su naše prostorije ispunjene toplinom i kreativnošću koju su nam darovali naši voljeni korisnici.

Srećni Uskršnji praznici! Neka vam ova posebna sezona donese obilje radosti, ljubavi i blagoslova.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!