Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Obeležavanje Svetog Save u domu za stare

Otkrijte sa nama nezaboravne trenutke proslave Svetog Save, prožete dubokom duhovnošću i zajedništvom, koji se odvijaju u srcu našeg doma za starije osobe, BG DOM 56. Na ovim slikama, naši voljeni korisnici uživaju u umetničkom izražavanju i duhovnoj povezanosti tokom obeležavanja Svetog Save, uz poseban naglasak na radostan duh koji se rađa iz ovih trenutaka.

Svaka slika zabeležila je očaravajući trenutak zajedničkog stvaranja i razgovora među našim korisnicima. U atmosferi topline i razumevanja, naši korisnici pažljivo se posvećuju svakom detalju dok zajedno razvijaju jedinstvene kreativne projekte, a njihove osmehe i iskrene izraze lica teško je sakriti. Ove slike jasno prikazuju koliko je važna veza između duhovnosti i umetnosti, dok korisnici sa osmehom prenose svoje emocije i vere u svaku kreaciju.

Uz stvaranje umetničkih dela, naši korisnici dele radosne trenutke razgovora i smeha. Svojim rečima, delima i prisustvom, oživljavaju atmosferu zajedništva i sreće unutar BG DOM 56. Dok razgovaraju, pripovedaju priče i razmenjuju iskustva, ovi trenuci postaju prava svetkovina duha i bliskosti.

Pozivamo vas da uživate u ovoj autentičnoj slici praznične proslave unutar našeg doma za starije osobe, BG DOM 56. Zaronite u svaki kadar, svaki osmeh i svaki trenutak koji čine ove slike tako posebnim.

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!