Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Stvaranje kućne atmosfere u domu za stare

Stvaranje kućne atmosfere u domu za stare i briga o detaljima za bolji boravak je veoma važno. BG DOM 56 je jedan od najprestižnijih domova za stare u Beogradu, koji nudi vrhunsku uslugu i udoban smeštaj stanovnicima. Naš osnovni cilj je stvaranje atmosfere koja je slična kućnoj, kako bi se stanovnici osećali prijatno i sigurno. 

Kako bismo postigli ovaj cilj, posvećujemo veliku pažnju detaljima koji čine boravak stanovnika ugodnijim. Naša stručna i brižna ekipa radi na unapređenju kvaliteta života stanovnika, a jedan od ključnih elemenata je stvaranje kućne atmosfere. 

Privatni smeštaj 

BG DOM 56 nudi privatni smeštaj, gde svaki stanovnik ima svoju sobu, koju može opremiti po sopstvenom ukusu. Sobu mogu da ukrase slikama, fotografijama, cvećem ili drugim detaljima. Na taj način, svaki stanovnik može da stvori svoj mali kutak u kojem će se osećati prijatno. 

Udoban dnevni boravak 

Pored privatnih soba, stanovnici našeg doma takođe mogu uživati u udobnom dnevnom boravku. Ovaj prostor je opremljen mekanim nameštajem, televizorom i drugim uređajima koji su neophodni za prijatno druženje i relaksaciju. 

Ishrana 

Uz smeštaj i dnevni boravak, BG DOM 56 takođe nudi brigu o ishrani stanovnika. Poštujemo želje i potrebe svakog stanovnika, te kreiramo individualni plan ishrane. Kuhinja u našem domu je potpuno opremljena, a hrana se priprema po specijalno dizajniranom jelovniku. 

Aktivnosti i događaji 

Da bi naši stanovnici bili zadovoljni i aktivni, redovno organizujemo razne aktivnosti i događaje. Neki od njih uključuju vežbe, društvene igre, kreativne radionice i muzičke nastupe. 

Bezbednost 

BG DOM 56 je dizajniran sa fokusom na bezbednost stanovnika. Naš stručni tim stalno radi na obezbeđivanju sigurnog i ugodnog boravka, sa video nadzorom i 24-časovnim osobljem na raspolaganju svim stanovnicima. 

BG DOM 56 je dom za stare koji stvara atmosferu koja je slična kućnoj, a to postižemo pažnjom koju posvećujemo detaljima. Uvereni smo da će svaki stanovnik našeg doma uživati u privatnosti, udobosti, hrani i aktivnostima koje nudimo, dok se oseća sigurno i voljeno. Stvaranje kućne atmosfere u domu za stare BG DOM 56 je primat i uvek se trudimo da se svi korisnici osećaju kao kod svoje kuće, dakle srećno, zadovoljno i sigurno 🙂

Pročitajte i naše druge objave

bg dom 56 - zivot posle 70-te

Život posle 70-te

Život nakon 70: Saveti za zdravu i ispunjenu starost Sedamdesete godine života su često prekretnica – vreme refleksije, prilagođavanja i nastavka uživanja u životu. Iako

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!