Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Starački domovi Beograd cene

staracki domovi beograd cena

Staracki domovi Beograd

U potrazi za odgovarajućim staračkim domom u Beogradu, mnogi se suočavaju sa pitanjem cena i pristupačnosti usluga. BG DOM 56 se ističe kao jedan od vodećih domova za stare u Beogradu. Pruža visokokvalitetnu negu i udoban smeštaj po pristupačnim cenama. Evo šta treba znati o cenama i uslugama koje nude starački domovi, medju kojima se posebno ističe BG DOM 56.

Cena smeštaja u staračkim domovima

Cene smeštaja u domovima za stare variraju u zavisnosti od različitih faktora. Kao što su tip sobe, veličina prostora, dodatne usluge i nivo nege koji korisnik zahteva. Međutim, u poređenju sa drugim staračkim domovima u Beogradu, BG DOM 56 nudi konkurentne cene koje su pristupačne širokom spektru korisnika.

Opcije smeštaja

Jednokrevetne sobe: BG DOM 56 nudi opciju jednokrevetnih soba za korisnike koji preferiraju privatnost i individualni prostor. Cene ovih soba su nešto više u poređenju sa sobama sa više kreveta, ali pružaju dodatnu udobnost i intimnost.

Višekrevetne sobe: Za one koji vole društvo i žele deliti prostor sa drugom osobom, višekrevetne sobe su odlična opcija. Cene ovih soba su obično nešto niže u poređenju sa jednokrevetnim sobama, čineći ih pristupačnijim za veći broj korisnika.

Dodatne usluge i nivoi nege

Medicinska negа: BG DOM 56 pruža širok spektar medicinskih usluga u okviru svoje ponude. Cene ovih usluga variraju u zavisnosti od vrste i obima nege koji korisnik zahteva. Ali su prilagođene tako da budu pristupačne i u skladu sa kvalitetom pružene nege.

Dnevne aktivnosti i programi: U cene smeštaja u BG DOM-u 56 često su uključene i dnevne aktivnosti i programi koji su osmišljeni kako bi korisnicima pružili dodatnu zabavu, socijalnu interakciju i podršku. Ovi programi doprinose celokupnom blagostanju korisnika i često su uključeni u osnovnu cenu smeštaja.

Fleksibilnost plaćanja i finansijska pomoć

Fleksibilnost plaćanja: BG DOM 56 pruža fleksibilne opcije plaćanja kako bi udovoljio individualnim potrebama korisnika koje se ogledaju kroz mesečno ili višemesečno plaćanje.

Finansijska pomoć: Za one koji se suočavaju sa finansijskim izazovima, BG DOM 56 može pružiti određeni nivo finansijske pomoći ili olakšica. Ovo se može odnositi na popuste za duže periode boravka ili specijalne ponude.

BG DOM 56 se ističe kao jedan od najboljih izbora staračkih domova u Beogradu, kako zbog kvaliteta usluga koje pruža, tako i zbog pristupačnih cena smeštaja. Naša posvećenost udobnosti, sigurnosti i dobrobiti korisnika čini nas pravim izborom. Ne čekajte dugo, pozovite nas i svratite da se uverite u kvalitet smeštaja i negu koju pružamo starim licima.

Pročitajte i naše druge objave

bg dom 56 - zivot posle 70-te

Život posle 70-te

Život nakon 70: Saveti za zdravu i ispunjenu starost Sedamdesete godine života su često prekretnica – vreme refleksije, prilagođavanja i nastavka uživanja u životu. Iako

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!