Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Smanjenje rizika od depresije i anksioznosti u domu za stare

bez stresa - bg dom 56

Smanjenje rizika od depresije i anksioznosti u domu za stare – BG DOM 56 na delu

Izazovi starenja: depresija i anksioznost

Starenje može biti izazovno razdoblje u životu, često praćeno depresijom i anksioznošću. Gubitak bliskih osoba, fizička ograničenja i promene u svakodnevnoj rutini samo su neki od faktora koji mogu doprineti osećaju nemoći i usamljenosti. U ovim trenucima, važno je imati podršku koja može pomoći u smanjenju rizika od depresije i anksioznosti.

BG DOM 56: Oaza nade i podrške

Kao jedan od vodećih domova za stare, BG DOM 56 nije samo mesto smeštaja; to je oaza nade i podrške. Naša misija je ne samo pružiti negu i smeštaj, već i stvoriti okruženje koje podržava mentalno, emotivno i fizičko blagostanje naših korisnika.

Stručno medicinsko negovanje

Jedan od ključnih elemenata u smanjenju rizika od depresije i anksioznosti je kvalitetna medicinska nega. U BG DOM 56, naš stručni medicinski tim posvećen je praćenju zdravstvenog stanja korisnika i pružanju nege i podrške prema individualnim potrebama.

Aktivnosti i programi za mentalno zdravlje

Aktivnosti usmerene ka očuvanju mentalnog zdravlja igraju ključnu ulogu u prevenciji depresije i anksioznosti. U našem domu, organizujemo raznovrsne aktivnosti poput terapeutskih radionica, umetničkih izložbi, muzičkih večeri i grupnih razgovora koji podstiču društvenu interakciju i emocionalnu dobrobit naših korisnika.

Društvena interakcija i podrška

Osećaj pripadnosti i podrška zajednice može biti ključan u borbi protiv depresije i anksioznosti. U BG DOM 56, naši korisnici su deo žive zajednice koja neguje međusobnu podršku i razumevanje. Redovni socijalni događaji i grupne aktivnosti omogućavaju korisnicima da se osećaju povezano i podržano.

Bezbednost i sigurnost

Osećaj sigurnosti i zaštite takođe igra važnu ulogu u očuvanju mentalnog zdravlja. U BG DOM 56, obezbeđujemo sigurno okruženje i kontinuirani nadzor, pružajući korisnicima osećaj bezbednosti i zaštite.

BG DOM 56 – Mesto gde zdravlje i sreća idu ruku pod ruku

BG DOM 56 nije samo dom; to je mesto gde se zdravlje i sreća stapaju u jedno. Kroz naše stručno osoblje, raznovrsne aktivnosti, podršku zajednice i bezbedno okruženje, radimo na smanjenju rizika od depresije i anksioznosti kod naših korisnika. Ako tražite dom koji brine o vašem mentalnom, emotivnom i fizičkom blagostanju, BG DOM 56 je pravo mesto za vas.

Pročitajte i naše druge objave

bg dom 56 - zivot posle 70-te

Život posle 70-te

Život nakon 70: Saveti za zdravu i ispunjenu starost Sedamdesete godine života su često prekretnica – vreme refleksije, prilagođavanja i nastavka uživanja u životu. Iako

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!