Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Medicinske usluge doma za stare

bg dom 56- medicinske usluge

Medicinske usluge doma za stare i nežna briga u domu za stare BG DOM 56 je ono po čemu se naš dom izdvaja i razlikuje od drugih.

Bezuslovna ljubav i pažnja

Kada je reč o pružanju medicinskih usluga u staračkim domovima, Dom za stare BG DOM 56 se ističe ne samo po stručnosti svog medicinskog tima već i po bezgraničnoj ljubavi i pažnji koju pruža svojim korisnicima. U našem domu, svaki korisnik doživljava osećaj pripadnosti i sigurnosti, uz sveprisutnu podršku i toplinu osoblja.

Personalizovana medicinsko negovanje

BG DOM 56 pristupa medicinskim uslugama s posebnom pažnjom prema individualnim potrebama svakog korisnika.
Stručni medicinski tim sprovodi detaljne procene zdravstvenog stanja i razvija personalizovan plan nege. Ova personalizacija omogućava pravovremeno prepoznavanje specifičnih potreba i obezbeđuje efikasno upravljanje zdravstvenim izazovima.

Kvalitetna zdravstvena nega 24/7

Neprekidno praćenje zdravstvenog stanja korisnika je od suštinskog značaja u Domu za stare BG DOM 56.

Naša infrastruktura omogućava stalnu dostupnost medicinskog osoblja, obezbeđujući brzu intervenciju u svakom trenutku.  Ovako bezbednosna i zdravstvena podrška pruža dodatni mir ne samo korisnicima već i njihovim porodicama.

Raznovrsne terapeutske aktivnosti

Medicinske usluge ne ograničavaju se samo na osnovnu negu. U BG DOM 56, verujemo u holistički pristup zdravlju starijih osoba. Pored redovnih zdravstvenih pregleda, naši korisnici imaju pristup raznovrsnim terapeutskim aktivnostima, uključujući fizikalnu terapiju, radionice za očuvanje mentalnog zdravlja i druge terapeutske intervencije
koje doprinose njihovom opštem blagostanju.

Osećaj pripadnosti i toplina doma BG DOM 56 nije samo starački dom; to je mesto gde korisnici doživljavaju pravu toplinu doma. Osoblje nije tu samo zbog obavljanja posla; oni su tu zbog ljubavi prema svom poslu i brige o svakom pojedincu. Ovaj osećaj pripadnosti čini naš dom posebnim, stvarajući atmosferu koja podseća na porodični okvir.

U domu za stare BG DOM 56, medicinske usluge nisu samo pružanje nege; to je predanost kvalitetnom životu naših korisnika. Sa stručnim osobljem, personalizovanom negom i bezuslovnom ljubavlju, naš dom predstavlja sigurno utočište za starije osobe, pružajući im priliku za srećniji i zdraviji život u trećem dobu.

Pročitajte i naše druge objave

bg dom 56 - zivot posle 70-te

Život posle 70-te

Život nakon 70: Saveti za zdravu i ispunjenu starost Sedamdesete godine života su često prekretnica – vreme refleksije, prilagođavanja i nastavka uživanja u životu. Iako

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!