Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Kako brinemo o starijim licima u domu za stare?

Sa godinama, potrebe naših voljenih starijih osoba se menjaju. Možda im je potrebna pomoć u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, dodatna medicinska nega ili društvo. Dom za stare može biti odlično rešenje za pružanje te nege i poboljšanje kvaliteta života vašeg roditelja, bake i deke, ili drugog voljenog člana familije.

Ali kako izabrati pravi dom za stare?  Pronadjite onaj koji nudi više od osnovnog smeštaja i ishrane. Potrebno je mesto koje promoviše fizičko i mentalno zdravlje, emocionalnu dobrobit starijih osoba. U tom smislu, BG Dom 56 se ističe kao idealan izbor.

BG Dom 56: više od nege – porodica za vaše najmilije 

BG Dom 56 nije samo dom za stare, već oaza za treće životno doba. To je mesto gde vaši najmiliji mogu uživati u sigurnom i udobnom okruženju, uz stručnu negu i brojne aktivnosti koje doprinosi punoći života.

Prednosti BG Doma 56: Šta nudimo vašim najmilijima i kako brinemo o njima?

BG Dom 56 se oslanja na nekoliko ključnih principa koji zajedno čine boravak vaših voljenih osoba prijatnim i kvalitetnim:

Osoblje doma 56 je srce i duša našeg uspeha.  To je tim visokoobrazovanih i profesionalnih ljudi koji su posvećeni pružanju zdravstvene nege i brige i podrške svakom korisniku.

 • Medicinsko osoblje: Lekari, medicinske sestre i medicinski tehničari rade na planskim pregledima, pružaju medicinsku negu, i prate terapijske planove.
 • Negovatelji: Stručni negovatelji pružaju pomoć u svakodnevnim aktivnostima kao što su toaleta, oblačenje, i hranjenje.
 • Stručni radnici doma: Obezbeđuju psihološku podršku, emocionalnu asistenciju, i savetovanje kako za same korisnike tako i za njihove porodice.
 • Fizioterapeuti i radni terapeuti: Razvijaju i sprovode planove fizičke rehabilitacije i terapije koji održavaju mobilnost i funkcionalnost starijih lica.
 • Animatori i radnici u kulturi: Organizuju razonodne aktivnosti, zabavne programe, i druženja kako bi se poboljšao kvalitet života starijih osoba.
 • Komfor i bezbednost: BG Dom 56 nudi udobne sobe i zajedničke prostore opremljene prema najvišim standardima.  Obezbeđena je 24-časovna medicinska dežurna služba i stručno osoblje koje brine o bezbednosti i potrebama starijih lica.

Celokupno osoblje BG Doma 56 sarađuje kao tim  da bi se obezbedila sveobuhvatna nega i podrška svakom stanovniku. Trudimo se da stvorimo toplu i porodičnu atmosferu gde se vaši najmiliji osećaju voljenima, poštovanima i cenjenima.

Kako BG Dom 56 pruža kvalitetnu negu za stare?

BG Dom 56 se bavi daleko više nego zbrinjavanjem osnovnih životnih potreba.  Naš fokus je na holističkom pristupu nezi starijih lica, koji obuhvata:

 • Individualnu negu: Za svakog korisnika se izrađuje individualni plan nege koji se temelji na njegovim fizičkim, mentalnim i emocionalnim potrebama.
 • Kvalitetna ishrana: Dom nudi zdravu i balansiranu ishranu prilagođenu navikama i dijetetskim zahtevima starijih osoba.
 • Fizičke aktivnosti: Redovne fizičke aktivnosti i rehabilitacija pod nadzorom stručnjaka održavaju mobilnost i fizičko zdravlje starijih lica.
 • Mentalna stimulacija: Kroz igre, radionice i edukativne programe stimuliše se kognitivno funkcionisanje i sprečava se opadanje mentalnog potencijala.
 • Socijalizacija: Stvaranje prilike za druženje i interakciju sa drugim stanovnicima protiv osećaja osamljenosti doprinosi emocionalnom zdravlju.

BG Dom 56 – Idealan izbor za vaše najdraže

BG Dom 56 predstavlja savršeno rešenje za smeštaj i brigu o vašim najdražima.  Naš fokus na individualnoj nezi, kvalitetu života i emocionalnoj dobrobiti starijih osoba čini nas istaknutim u odnosu na druge domove za stare.

Ako tražite mesto gde će se vaši roditelji, baka i deka osećati sigurno, voljeno i zbrinuto, BG Dom 56 je idealan izbor.  Kontaktirajte nas i zakažite obilazak kako biste lično videli šta sve nudimo. Jer kvalitetna briga i nega za starije osobe u BG Domu 56 je naša misija i prednost. Kroz personalizovane planove nege, stručno medicinsko osoblje, raznovrsne aktivnosti, prilagođenu ishranu i udoban smeštaj, obezbeđujemo da naši korisnici dobijaju najbolju moguću podršku i negu u starijoj dobi.

BG Dom 56 je siguran izbor za sve one koji traže domaćinsku atmosferu, stručnu brigu i udoban smeštaj za svoje starije članove porodice.

Pročitajte i naše druge objave

bg dom 56 - zivot posle 70-te

Život posle 70-te

Život nakon 70: Saveti za zdravu i ispunjenu starost Sedamdesete godine života su često prekretnica – vreme refleksije, prilagođavanja i nastavka uživanja u životu. Iako

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!