Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Hronična bol

hronicna bol

BG DOM 56 pruža podršku starijim osobama koje pate od hroničnih bolova.

Hronična bol predstavlja jedan od najčešćih zdravstvenih problema među starijim osobama. I može značajno uticati na njihov kvalitet života. U domovima za stare poput BG DOM 56, pruža se sveobuhvatna podrška za ovo bolno stanje. Nude se različite terapijske opcije prilagođavajući se individualnim potrebama korisnika.

Hronična bol, definisana je kao bol koja traje duže od tri ili šest meseci. I često je povezana sa stanjima kao što su artritis, fibromialgija, neuropatija i slično. Za starije osobe, ovo stanje može biti posebno izazovno, jer može ometati svakodnevne aktivnosti, spavanje i mentalno blagostanje.

BG DOM 56 pruža kvalitetnu zdravstvenu negu

BG DOM 56 je dom za stare koji se ističe po svojoj posvećenosti pružanju visokog standarda zdravstvene nege i brige za svoje korisnike. Kroz tim stručnjaka koji se sastoji od lekara, medicinskih sestara, fizioterapeuta i socijalnih radnika, BG DOM 56 se ističe kao odličan izbor za smeštaj starijih osoba koje pate od hroničnih bolova.

Terapijske opcije 

Farmakoterapija: BG DOM 56 sarađuje sa lekarima specijalistima kako bi osigurao odgovarajući tretman farmakoterapijom za upravljanje hroničnom boli. Uz pažljivo praćenje i individualizovan pristup, korisnicima se pruža optimalna terapija lekovima koja može smanjiti intenzitet i učestalost bola.

Fizikalna terapija igra ključnu ulogu u smanjenju hronične boli i poboljšanju funkcionalnosti starijih osoba. Stručni fizioterapeuti u BG DOM-u 56 pružaju personalizovane programe vežbi i tehnike koje ciljaju jačanje mišića, poboljšanje pokretljivosti i smanjenje bola.

Masažne terapije: BG DOM 56 takođe pruža mogućnost terapija kao što su masaža za olakšanje hronične boli. Ove terapije se primenjuju uzimajući u obzir individualne potrebe korisnika i mogu doprineti smanjenju bola i poboljšanju opšteg blagostanja.

Psiho socijalna podrška

Hronična bol može imati dubok emotivni i mentalni uticaj na starije osobe, što često zahteva i psihološku podršku. U BG DOM 56, stručni tim na čelu sa socijalnim radnikom pružaju podršku korisnicima u suočavanju sa stresom, anksioznošću i depresijom koji mogu biti povezani sa hroničnom boli. Takođe, kroz edukaciju i savete, korisnicima se pomaže u prilagođavanju životnog stila kako bi smanjili stresne faktore i unapredili opšte blagostanje.

Hronična bol može predstavljati izazov za starije osobe, ali uz odgovarajuću podršku i terapijske opcije, njihov kvalitet života može biti značajno poboljšan. BG DOM 56 se ističe kao lider u pružanju visokokvalitetne zdravstvene nege i podrške za starije osobe koje se bore sa hroničnom boli, pružajući im individualan tretman i pažljivu negu koja im omogućava udobnost i blagostanje.

Pročitajte i naše druge objave

bg dom 56 - zivot posle 70-te

Život posle 70-te

Život nakon 70: Saveti za zdravu i ispunjenu starost Sedamdesete godine života su često prekretnica – vreme refleksije, prilagođavanja i nastavka uživanja u životu. Iako

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!