Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Dom za stare je pravo rešenje i pomoć dementnim osobama

Dom za stare resenje za dementne osobe

Rešenje i pomoć dementnim osobama upravo leži u domu za stare. Briga o voljenoj osobi sa demencijom može biti teška. Kako stanje napreduje, osoba može postati sve više zavisna od drugih. U smislu svakodnevne brige i nege, i tako ostavljajući članove porodice ili negovatelje da se osećaju preopterećeno i iscrpljeno. Na sreću, postoje opcije za pružanje podrške, kao što su domovi za stare, i baš kao što je BG DOM 56. U nastavku pročitajte zašto je dom za stare BG DOM 56 idealno rešenje za one koji žive sa demencijom.

Pronalaženje podrške za one koji žive sa demencijom

Dom za stare kao što je BG DOM 56 opremljen je savremenom medicinskom tehnologijom i 24-časovnim nadzorom. Sve to kako bi se osiguralo da oni koji žive sa demencijom mogu dobiti najviši nivo nege. Važno je što pre razmisliti o staračkom domu, dok osoba sa demencijom još uvek razume da bi trebalo da menja lokaciju življenja. I da bi se u kraćem periodu mogla navići na nove ljude u svom okruženju.

Osoblje u staračkim domovima zna kako se najbolje brinuti za one koji žive sa demencijom. Oni uzimaju u obzir potrebe svakog pojedinca bez obzira na fazu njihovog stanja i pružaju im pažnju i podršku koja im je potrebna da vode srećan život. BG Dom 56 osigurava da svaki stanovnik dobije personalizovanu negu. Nudeći aktivnosti prilagođene njihovim individualnim preferencijama i potrebama. Ovo pomaže korisnicima da se osećaju prijatno i bezbedno u svom novom okruženju. Istovremeno neguje odnose između njih i članova osoblja.

BG Dom 56 takođe nudi specijalizovane aktivnosti dizajnirane posebno za one koji žive sa demencijom. Kao što su muzička terapija, časovi umetnosti, grupne aktivnosti, fizičke vežbe, igre i još mnogo toga. Ove aktivnosti pomažu da se korisnici zadrže mentalno angažovani tako što stimulišu njihov um na kreativne načine. Na taj način im omogućavaju da se slobodno izraze bez obzira na bilo kakva oštećenja uzrokovana demencijom.

Pronalaženje adekvatne podrške za voljenu osobu koja živi sa demencijom ponekad može izgledati nemoguće – ali ne mora biti! Dom za stare BG Dom 56 nudi korisnicima sve neophodne resurse kako bi živeli srećno uprkos svim ograničenjima izazvanim njihovim stanjem. Uz stalni nadzor od strane kvalifikovanog osoblja, specijalizovane aktivnosti namenjene onima koji žive sa demencijom i prijateljsku atmosferu BG Dom 56 predstavlja idealno rešenje za one koji traže podršku u ovom teškom trenutku.

Razumevanje prednosti doma za stare za pacijente sa demencijom

Život sa nekim ko pati od demencije može biti stresno iskustvo. Kako stanje napreduje, pojedincu je potrebna sve veća pomoć, koju članovi porodice ponekad mogu teško pružiti. U BG Domu 56, osoblje je visoko obučeno da se nosi sa svim nivoima demencije. Oni znaju da je svaki pacijent drugačiji i njihovoj nezi pristupaju sa strpljenjem i razumevanjem. Osoblje je dostupno 24/7 da pruži pomoć kada je to potrebno i uvek je neko pri ruci da odgovori na pitanja ili pruži utehu kada je to potrebno. 

Domovi za stare nude društvenu interakciju

Pored pružanja profesionalne medicinske nege, domovi za stare takođe nude priliku za društvenu interakciju. U BG Domu 56 se organizuju društvene aktivnosti kao što su časovi kuvanja, časovi likovne kulture i sesije muzikoterapije osmišljene da pruže korisnicima priliku da uživaju dok ih i dalje nadgledaju kvalifikovani stručnjaci. Ove aktivnosti ne samo da pružaju mentalnu stimulaciju, već i pomažu u jačanju odnosa između pacijenata i članova osoblja.

Domovi za stare pružaju mir i sigurnost

Za članove porodice pacijenata sa demencijom, saznanje da je njihova voljena osoba bezbedna u adekvatnom okruženju pruža toliko potreban duševni mir. Dom za stare je pravo rešenje i pomoć dementnim osobama jer imaju iskusno osoblje koje zna kako da se ophodi prema osobama sa različitim nivoima demencije. Istovremeno im pružaju podršku kada je to potrebno. Ovo omogućava članovima porodice da budu sigurni znajući da njihova voljena osoba dobija najbolju moguću negu.

Za porodice koji imaju člana sa demencijom važno je da shvate da rana intervencija može da napravi veliku razliku u pogledu kvaliteta života i za pacijenta i za njegove negovatelje. 

Dom za stare kao što je BG Dom 56 je pravo rešenje i pomoć dementnim osobama i pruža specijalizovanu negu u ugodnom okruženju, kao i profesionalno praćenje kako bi se sve promene mogle brzo i efikasno rešiti ili ublažiti. Saznanje da će vaša voljena osoba dobiti personalizovanu pažnju visoko obučenih profesionalaca pruža bezbrižnost – nešto što je posebno vredno u teškim momentima, pogotovo kada se prvi put susrećete sa demencijom.

Pročitajte i naše druge objave

bg dom 56 - zivot posle 70-te

Život posle 70-te

Život nakon 70: Saveti za zdravu i ispunjenu starost Sedamdesete godine života su često prekretnica – vreme refleksije, prilagođavanja i nastavka uživanja u životu. Iako

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!