Dom za stare na voždovcu BG DOM 56
Dom za stare

Licenca: 783

Ul. Jovana Popovića 7,

Voždovac, Beograd

011/ 749-81-37

066/ 88-00-888

Bezbednost i medicinska nega u domu za stare

Bezbednost i medicinska nega u domu za stare i na čemu se temelji kvalitetna briga? Kada su u pitanju stariji stanovnici, njihova dobrobit i bezbednost su prioritet broj jedan. Zato u domu za stare BG DOM 56 primenjujemo niz mera kako bismo im osigurali sigurnost i kvalitetnu medicinsku negu. Naš dom na Voždovcu je mesto gde se stanovnici mogu osećati kao kod kuće, okruženi pažnjom, stručnom negom i sigurnošću. 

Kvalifikovano medicinsko osoblje 

Kvalifikovano medicinsko osoblje je srce i duša našeg doma i ključni faktor u pružanju nege našim stanovnicima. Svi naši zdravstveni radnici su visoko obrazovani i poseduju potrebne kvalifikacije kako bi se brinuli o starijim i nemoćnijim osobama. Njihova uloga je nezamenljiva, jer oni su ti koji se brinu o zdravlju naših stanovnika, daju savete i prate njihov napredak. Naši medicinski timovi su posvećeni i pažljivo prate individualne potrebe svakog stanovnika kako bi osigurali da dobiju najbolju moguću negu i tretman. 

Fizička bezbednost i prilagođenost prostora 

Uprava doma BG DOM 56 neprestano radi na poboljšanju uslova života naših starijih stanovnika. Zato smo uveli niz mera koje osiguravaju bezbednost naših stanovnika. Naši prostori su opremljeni svim sigurnosnim sistemima kako bismo sprečili bilo kakvu neželjenu situaciju. Sve prostorije u našem domu su projektovane sa posebnom pažnjom na sigurnost. Posedujemo i rampu koja omogućava lakši pristup našim prostorijama osobama koje koriste invalidska kolica. Osim toga, imamo i 24-časovni video nadzor kako bismo osigurali dodatni nivo zaštite za naše stanovnike. Zato su bezbednost i medicinska nega u domu za stare BG DOM 56 na najvišem nivou.

Prevencija infekcija i higijena 

Pored fizičke bezbednosti, posebnu pažnju posvećujemo i higijeni naših prostorija kako bismo sprečili širenje infekcija. Redovno vršimo čišćenje i dezinfekciju prostorija i površina, a naši zdravstveni radnici poseduju obimno znanje o higijeni i primenjuju najbolje prakse kako bi sprečili širenje zaraznih bolesti. Takođe, u BG DOM-u 56 smo uveli meru zaštite od prenosa infekcija, čime obezbeđujemo siguran boravak u našem domu. 

Naš dom za stare BG DOM 56 pruža sigurnost i kvalitet svojim stanovnicima, a sve to omogućava kvalifikovano medicinsko osoblje koje s velikom pažnjom pruža negu i brigu našim starijim stanovnicima. Rado ćemo vam predstaviti naše usluge i kapacitete, uvereni da ćete kod nas pronaći potrebnu negu i podršku za vas ili vašu stariju osobu. Naša posvećenost blagostanju je neprikosnovena, i cilj nam je da svaki stanovnik našeg doma oseća sigurnost, pažnju i ljubav koja im je potrebna u zlatnim godinama života. Svi naši napori usmereni su ka pružanju najbolje moguće nege, kako bismo našim stanovnicima omogućili srećan i udoban život u našem domu na Voždovcu. 

BG DOM 56 vam je na raspolaganju, posetite nas i napravite pravi izbor… Očekujemo vas!

Pročitajte i naše druge objave

bg dom 56 - zivot posle 70-te

Život posle 70-te

Život nakon 70: Saveti za zdravu i ispunjenu starost Sedamdesete godine života su često prekretnica – vreme refleksije, prilagođavanja i nastavka uživanja u životu. Iako

Pošaljite nam upit

Ili nas pozovite!